UN ANY, UN DESIG

Publicat dia 6 març 2012 berenar. gormanderies. xocolata

Avui faig un any més, he sobrepassat la barrera dels 30 i, de moment, no em sento gaire més vella. Tampoc gaire més sàbia…

Com cada 23 de març he buidat per veure què ha passat aquest any, què he fet de positiu, en què m’he equivocat i quines estan sent les conseqüències de les decisions importants que he pres al llarg dels últims 12 mesos. Aquesta íntima reflexió me la guardo per a mi però

Abans de passar a la recepta, felicito els Oriols i dedico el post a un d’aquests Oriols perque sé que avui és un dia important per a ell i desitjo de tot cor que tingui sort i que durant el dia en doni bones noticies!

PASTÍS DE XOCOLATA PER CELEBRAR UNA ANIVERSARI O QUALSEVOL COSA

Ingredients:

6 ous
200 gr de sucre
190 gr de mantega
180 gr de xocolata fondant
100 gr de farina

Fer aquest pastís no costa res. Per començar he trencat la mantega i la xocolata en un bol de vidre i ho he fos al bany maria, mentrestant he batut els ous amb el sucre amb la Thermomix (2 min, 37º, velocitat 3). He barrejat les dues mescles i hi he afegit la farina, intgrant-la poc a poc.
Ho he posat al forn calent, a 180º mitja hora aproximadament.

No és un pastís molt atractiu a la vista, però tan fàcil de fer i bo que qualsevol s’hi pot aventurar, a més el pas que jo he fet a la Thermo també es pot fer a mà, no cal que estigui a 37º de temperatura, surt igual de bo.
Això sí: racions petites que és molt dens i calòric!

Receptes similars: gormanderies

COL·LABORACIÓ AMB ELS PETITS VIATGERS – LA CANDELERA

Publicat dia 3 febrer 2013

Gràcies a la Montse ( Els petits viatgers) he sabut que a La France, per la Candelera, és tradició fer i menjar crêpes. Jo no en faig massa sovint però m’agrada molt menjar-ne especialment les que us proposaré tot seguit, un…

Llegeix-ne més

COL·LABORACIÓ AMB ELS PETITS VIATGERS – NADAL 2012

Publicat dia 12 desembre 2012

Si heu de pensar en algú a qui agradi especialment el Nadal segur que us vindrà al cap una criatura. Doncs, ja que demà és Santa Llúcia, un dia en què per a moltes famílies és tradició muntar el pessebre…

Llegeix-ne més

Receptes similars: xocolata

ESTIMATS REIS D’ORIENT…

Publicat dia 5 gener 2013

… si encara hi sóc a temps, m’agradaria demanar-vos tres cosetes; he sigut bona mossa tot l’any i crec que me les mereixo prou. En primer lloc a vos, Melcior, que sembleu el Rei més vell i assenyat, us vull…

Llegeix-ne més

CARPE DIEM

Publicat dia 23 abril 2012

MESTER D’AMOR Si en saps el pler no estalviïs el bes que el goig d’amar no comporta mesura. Deixa’t besar, i tu besa després que és sempre als llavis que l’amor perdura. No besis, no, com l’esclau i el creient,…

Llegeix-ne més

Comenta