CISTELL DE MIMBRE

Publicat dia 6 juny 2011 amanida. cous-cous. infusió. karkadé
Per fi fa bo! No hi ha millor excusa que la calor per organitzar un dinar a l’ombra dels pins del pantà de Sant Antoni. Penjar l’hamaca ben a prop de l’aigua, treure un bon llibre i que la brisa (muntanyera) m’acaroni!
La novel·la que m’acompanya és…
AIGUA DE KARKADÉ 
2 l d’aigua
4 cullerades de karkadé
40 gr de sucre integral de canya
En fred barrejo l’aigua i el karkadé i ho poso a bullir a foc lent uns 15 minuts. Un cop colat ho endolceixo amb el sucre i ho guardo a la nevera en una gerra. Per endur-mo ho posaré en un termo, que no perdi fred…
AMANIDA GRECO-MORUNA 
1 tassa de cous-cous
2 tasses d’aigua
1 cogombre
1 tomàquet cor de bou
1 prèssec
Unes fulles de menta
Unes fulles d’alfàbrega
Formatge feta conservat amb oli
Oli del formatge, vinagre de mòdena, sal.
Faig coure el cous-cous tal com indica el paquet i mentre reposa, rento les verdures i les fulles i les tallo: el tomàquet, el cogombre i el prèssec a daus mitjans, les fulles de menta i alfàbrega ben picades.
Deslligo el cous-cous que ja s’ha cuit, hi barrejo tota la resta i amaneixo amb l’oli el vinagre i la sal.

Receptes similars: amanida

ENTRE CARBASSONS I (Plats frescos i/o congelables)

Publicat dia 11 juliol 2011

Ja ha arribat el temps del carbassó! Comencem aquesta època amb il·lusió, però sabem que a mig agost estarem a un pas de l’avorrir aquesta hortalissa. Collim carbassons de l’hort, els amics ens porten carbassons dels seus horts, els clients…

Llegeix-ne més

Comenta