Curiós: sempre que menjo blinis penso amb “Els ponts de Madison County”. Dic que és curiós perquè, no ho recordo, però juraria que en cap moment la Francesca en cuina, ni en menja. Per algun motiu que de moment desconec, associo romanticisme d’anar per casa amb blinis amb nocilla. Algun psicoanalista a la sala?
BLINIS DE CACAO
1 ou
50gr de sucre
1 rajolí d’oli
150 gr llet
150 gr de farina
1/2 sobre de llevat químic
50 gr de cacao en pols
Remeno bé tots els ingredients i deixo reposar la massa resultant cinc minuts. Per coure’ls ho faig en una paella abocant una bona porció de la pasta al centre i deixant que s’escampi sola (ha de quedar gruixuda) la deixo un parell de minutsa i li dono la volta. 2 minuts més per l’atra banda i llestos!
Tant calents com freds, aquests pastissets són perfectes per esmorzar. Com que hi he posat xocolata els acompanyo amb mermelada o mel, però també es pot fer la versió pernil i formatge només suprimint el cacao. Boníssims! Quan la Jana es desperti segur que tirarà coets!