Ja fa uns dies em van premiar amb el lema “Liebster blog”, és una mena de plataforma que es va crear amb la idea de difondre els blogs petits, és a dir amb menys de 200 seguidors.
Quan algú reb aquest nomenament ha de seguir la cadena nomenant 5 altres blogs de cuina minoritaris i penjar el logo a la seva pàgina.
Jo ja vaig penjar el logo al lateral dret i ara el torno a posar en aquest post perquè les 5 companyes que tot seguit anomeno el puguin descarregar i fer-se’l seu.
Els meus liebster blog són:
Lovely cupcake (by Meri)
Bread and oil
La cocina de Carolina
Les cireres de la Mery
La cuina de la Marta
BATUT ESCUMÓS
Ingredients:
2 plàtans
1 cullerada de mel
el suc de 1/2 llimona
1 got de llet d’atmetlles de qualitat
7 o 8 glaçons grossos
A la batedora o Thermomix he posat els plàtans tallats a rodanxes i el gel. Ho he batut a màxima potència fins que els glaçons han quedat del tot esmicolats, he incorporat el suc i la mel i he tornat a batre a potència alta uns segons. He abaixat la velocitat i he abocat la llet poc a poc.
Moltes felicitats!!!
Gràcies!
Laia!! Moltes gracies per la mencio!! Dema mateix em poso a buscar els meus liebster blogs!!! Tambe fare un passeig pel teu blog i et linkare a la meva llista de preferits!! Una abraçada!
Gràcies Laura! Ens veiem per la blogosfera!
Hola Laia!Moltíssimes gràcies per haber-me escollit! com veus també sóc catalana 🙂 i molt! jeje.Possaré el banner al blog i et faré una menció!Gràcies guapa!
Qué bé!Alguna cosa em deia que eres catalana, però no ho vaig saber trobar i vaig pensar que en castellà m’entendria tant una catalana com una extremeña…Gràcies i fins aviat!
La combinació de llet d’ametlla i platan em sembla molt interessant, tastarem aquest batut!!!!petonets
Sip! Bina combinació, gustativament i nutricional!