UN GLOP D’ENERGIA I 5 PREMIS LIEBSTER BLOG

Publicat dia 20 maig 2012 coctels begudes i batuts. fruita

Ja fa uns dies em van premiar amb el lema “Liebster blog”, és una mena de plataforma que es va crear amb la idea de difondre els blogs petits, és a dir amb menys de 200 seguidors.
Quan algú reb aquest nomenament ha de seguir la cadena nomenant 5 altres blogs de cuina minoritaris i penjar el logo a la seva pàgina.
Jo ja vaig penjar el logo al lateral dret i ara el torno a posar en aquest post perquè les 5 companyes que tot seguit anomeno el puguin descarregar i fer-se’l seu.

Els meus liebster blog són:
Lovely cupcake (by Meri)
Bread and oil
La cocina de Carolina
Les cireres de la Mery
La cuina de la Marta

BATUT ESCUMÓS

Ingredients:
2 plàtans
1 cullerada de mel
el suc de 1/2 llimona
1 got de llet d’atmetlles de qualitat
7 o 8 glaçons grossos

A la batedora o Thermomix he posat els plàtans tallats a rodanxes i el gel. Ho he batut a màxima potència fins que els glaçons han quedat del tot esmicolats, he incorporat el suc i la mel i he tornat a batre a potència alta uns segons. He abaixat la velocitat i he abocat la llet poc a poc.


Receptes similars: fruita

COLORAINES A LA TAULA

Publicat dia 22 febrer 2013

AMANIDA D’HIVERN, VITAMINES A DOJO Ingredients (per a 4 plats):1/2 bròquil1/2coliflor4 taronges de sang petites o dues de grans1 bon grapat de nous pelades4 cullerades de pipes carbassaUnes quantes tires d’alga arame remullades en aigua tèbia durant 1/2 horaUna mica…

Llegeix-ne més

ESTIMATS REIS D’ORIENT…

Publicat dia 5 gener 2013

… si encara hi sóc a temps, m’agradaria demanar-vos tres cosetes; he sigut bona mossa tot l’any i crec que me les mereixo prou. En primer lloc a vos, Melcior, que sembleu el Rei més vell i assenyat, us vull…

Llegeix-ne més

Comenta