L’entrada d’avui no és una recepta. Avui us parlaré de mi, no per narcisisme sinó perquè m’han donat un premi que em condiciona a fer-ho. El premi en qüestió és el Liebster Award creat perquè els blogs amb menys de 100 seguidors puguin fer-se ressó i ampliar el cercle de relacions interbloguerils…
El premi m’ha arribat de tres espais diferents, són els següents i els ho agraeixo moltíssim:
Marta-Cuinadiari
Pel plaer de cuinar
Sal i oli
No us els perdeu, els 3 són fantàstics!
Les regles són:
– explicar 11 coses sobre tu
– respondre les 11 preguntes sobre tu
– escollir 11 blocs i nomenar-los al post
– seguir a la persona que t’ha premiat
– visitar tres dels blocs nomenats
Doncs començo:
11 coses sobre mi:
– Vaig nèixer un 23 de març en un petit país enmig dels Pirineus
– Visc a Tremp amb el Jordi i les nostres filles, la Jana i l’Aleth
– Tendeixo al desordre i al caos
– Però m’encanta veure les coses ordenades i boniques
– M’agrada estar sola
– Però també m’agrada la bona companyia
– El que no m’agrada gens són les multituds
– M’ho passo bé ballant
– I m’ho passo bé llegint
– Sóc una mica llunada i passo d’un extrem a un altre amb facilitat
– I malgrat tot, crec que sóc una persona coherent.
11 preguntes/respostes:
Com et definiries?
… buf! Definir-me en una frase requereix molt d’esforç…
Potser no cal que el faci: les 11 coses que acabo d’enumerar sobre mi ja són una definició de mi mateixa.
Quin és el teu plat preferit?
El bròquil amb cigrons
Prefereixes cuinar o que et cuinin?
M’agrada cuinar i si ho fan bé m’encanta que em cuinin.
Quines són les teves postres preferides?
Qualsevol tastet petit i dolç
Si t’haguessis de quedar amb un ingredient, quin seria?
La ceba: va amb tot, és bona crua i també cuita.
Quin és el millor viatge que has fet?
La costa de Portugal
Quin és el millor restaurant en el que has menjat?
Via Veneto (ja fa anys, convidada i ben assessorada)
Carn o peix?
Carn i peix
Formatge preferit?
Tots, però a la meva nevera sempre hi ha algun brie o camembert, Urgelia i mozzarella fresca.
Xocolata negra o amb llet?
Negra, negríssima. Si pot ser 99% que no sigui 80%
Quin és el pitjor plat que has provat mai?
Cervellets arrebossats (no només em va semblar terrible, és que a més m’ho vaig posar a la boca sense saber què era. Una experiència per oblidar)
I per últim, els 11 blocs que escullo:
http://liliterrania.blogspot.com.es/
http://choc-chef.blogspot.com.es/
http://lafotografaaprenent.blogspot.com.es/
http://allijulivert.blogspot.com.es/
http://curulina.blogspot.com.es/
http://mericupcakes.blogspot.com.es/
http://unestapes.blogspot.com.es/
http://www.lasrecetasdeellayelabanico.com/
http://elsplaersdemavida.blogspot.com.es/
http://abellbulto.blogspot.com.es/
http://comgatigosdisfrutaalacuina.blogspot.com.es/
A tots aquells a qui he decidit premiar, us dic que això no és cap obligació ni compromís. Això no és més que una cadena de premis, la intenció és donar a conéixer el teu bloc però de cap de les maneres vull que això us prengui massa temps. Si no va amb vosaltres, simplement passeu, ningú s’ho prendrà malament!