L’entrada d’avui no és una recepta. Avui us parlaré de mi, no per narcisisme sinó perquè m’han donat un premi que em condiciona a fer-ho. El premi en qüestió és el Liebster Award creat perquè els blogs amb menys de 100 seguidors puguin fer-se ressó i ampliar el cercle de relacions interbloguerils…
El premi m’ha arribat de tres espais diferents, són els següents i els ho agraeixo moltíssim:
Marta-Cuinadiari
Pel plaer de cuinar
Sal i oli
No us els perdeu, els 3 són fantàstics!
Les regles són:
– explicar 11 coses sobre tu
– respondre les 11 preguntes sobre tu
– escollir 11 blocs i nomenar-los al post
– seguir a la persona que t’ha premiat
– visitar tres dels blocs nomenats
Doncs començo:
11 coses sobre mi:
– Vaig nèixer un 23 de març en un petit país enmig dels Pirineus
– Visc a Tremp amb el Jordi i les nostres filles, la Jana i l’Aleth
– Tendeixo al desordre i al caos
– Però m’encanta veure les coses ordenades i boniques
– M’agrada estar sola
– Però també m’agrada la bona companyia
– El que no m’agrada gens són les multituds
– M’ho passo bé ballant
– I m’ho passo bé llegint
– Sóc una mica llunada i passo d’un extrem a un altre amb facilitat
– I malgrat tot, crec que sóc una persona coherent.
11 preguntes/respostes:
Com et definiries?
… buf! Definir-me en una frase requereix molt d’esforç…
Potser no cal que el faci: les 11 coses que acabo d’enumerar sobre mi ja són una definició de mi mateixa.
Quin és el teu plat preferit?
El bròquil amb cigrons
Prefereixes cuinar o que et cuinin?
M’agrada cuinar i si ho fan bé m’encanta que em cuinin.
Quines són les teves postres preferides?
Qualsevol tastet petit i dolç
Si t’haguessis de quedar amb un ingredient, quin seria?
La ceba: va amb tot, és bona crua i també cuita.
Quin és el millor viatge que has fet?
La costa de Portugal
Quin és el millor restaurant en el que has menjat?
Via Veneto (ja fa anys, convidada i ben assessorada)
Carn o peix?
Carn i peix
Formatge preferit?
Tots, però a la meva nevera sempre hi ha algun brie o camembert, Urgelia i mozzarella fresca.
Xocolata negra o amb llet?
Negra, negríssima. Si pot ser 99% que no sigui 80%
Quin és el pitjor plat que has provat mai?
Cervellets arrebossats (no només em va semblar terrible, és que a més m’ho vaig posar a la boca sense saber què era. Una experiència per oblidar)
I per últim, els 11 blocs que escullo:
http://liliterrania.blogspot.com.es/
http://choc-chef.blogspot.com.es/
http://lafotografaaprenent.blogspot.com.es/
http://allijulivert.blogspot.com.es/
http://curulina.blogspot.com.es/
http://mericupcakes.blogspot.com.es/
http://unestapes.blogspot.com.es/
http://www.lasrecetasdeellayelabanico.com/
http://elsplaersdemavida.blogspot.com.es/
http://abellbulto.blogspot.com.es/
http://comgatigosdisfrutaalacuina.blogspot.com.es/
A tots aquells a qui he decidit premiar, us dic que això no és cap obligació ni compromís. Això no és més que una cadena de premis, la intenció és donar a conéixer el teu bloc però de cap de les maneres vull que això us prengui massa temps. Si no va amb vosaltres, simplement passeu, ningú s’ho prendrà malament!
Moltes felicitats!!!
😉 Moltes gràcies!
Sempre agrada conèixer un xic més qui hi ha darrera d’un blogª!petonets
Gràcies! Sí, tens raó, però fa una mica de cosa això de mostrar-se a tothom tan explicitament, oi? El que un diu sempre reflexa el que és però parlar sobre una mateixa… un pèl narcisista sí que és eh!Ja ja! Petons!
moltes felicitats i moltissimes gràcies a la vegada Laia. Crec que no serà una perdua de temps i aquesta nit quan em fiqui en el “món virtual” pots comptar que ho faré :)Gràcies per pensar amb mi!
Qué bé, me n’alegro que t’hagi agradat. El qüestionari sembla que vagi molt enfocat a temes gastronòmics però no hi ha cap condicionant que digui que no es pugui donar a blogs d’altres temàtiques… així et fas una mica de publicitat, que fas coses molt maques!
Merci wapi!!! ara m’estic estudiant com montarho. per cert la foto rosa del liebster award te le “robat” 🙂
Hola Laia, m’hafet moltissima ilusió! També ho faré pero com sabem quins blogs tenen menys de 100 seguidors?
bé… has d’anar mirant els blogs i encara que ja els hagin donat el premi t’hi pots sumar. M’alegro que t’hagi agradat, Li. Un petó!Per cert, molt xulo lo dels pantone!
enhorabona pel premi, laia!escolta, perquè no ens ensenyes un dia la recepta del bròquil amb cigrons????
´jeje! home! i tant! ja te la penjaré la recepta, però és de lo més simple!Una abraçada i gràcies guapina!!
Enhorabona Laia pel premi. Quina il·lusió deu fer. I quina bona motivació per continuar amb “A l’ombra de la Figuera”. Records.
Gràcies Montse! Al final no sé si et vaig contestar el mail com cal, però sàpigues que me’n recordo de la teva proposta, estoy en ello!Salut!
moltissimes gràcies! Gràcies per interessar-te pel meu blog i de passada donar-me a conèixer el teu.Una forta abraçada,desTAPA’t
per cert, Laia, que he de fer ara en referència a Liebster Award ??
Hola Mercè,el primer que has de fer és remenar per la xarxa fins que trobis 11 blogs amb menys de 100 seguidors que t’agradin, un cop els tinguis prepares el post on has d’enumerar 11 coses de tu, respondre 11 preguntes (les mateixes que jo en aquest post) i linkar els teus 11 escollits. Publiques el post, et fas seguidora meva (IMPORTANT! je je)i deixes un missatge a cada un dels teus escollits perquè recullin el premi.M’alegro que t’hagi fet il·lusió el “nomenament”! Ens veiem per la xarxa! Fins aviat.
Muchas gracias Laia!! No sabes cuánta ilusión me ha hecho tu nominación! Para un blog pequeñito como el mío, y sin pretensiones, es todo un honor. Me pongo a prepara el post sin falta!!
Hola Laia, felicitats pel teu premi i gràcies per tenir en compte el meu bloc. No coneixia el teu, però és que últimament no tinc temps de fer moltes coses al bloc. A veure si de tant en tant ens fem alguna visita. Un beset.