Laia A l'ombra de la figuera Em dic Laia.Sóc andorrana de naixement, trempolina d'adopció i catalana de tot cor. M'agrada cuinar i m'agrada menjar. També m'agraden moltes altres coses.

LIEBSTER AWARD

Publicat dia 15 octubre 2012 General

L’entrada d’avui no és una recepta. Avui us parlaré de mi, no per narcisisme sinó perquè m’han donat un premi que em condiciona a fer-ho. El premi en qüestió és el Liebster Award creat perquè els blogs amb menys de 100 seguidors puguin fer-se ressó i ampliar el cercle de relacions interbloguerils…

El premi m’ha arribat de tres espais diferents, són els següents i els ho agraeixo moltíssim:

Marta-Cuinadiari
Pel plaer de cuinar
Sal i oli

No us els perdeu, els 3 són fantàstics!

Les regles són:
– explicar 11 coses sobre tu
– respondre les 11 preguntes sobre tu
– escollir 11 blocs i nomenar-los al post
– seguir a la persona que t’ha premiat
–  visitar tres dels blocs nomenats

Doncs començo:

11 coses sobre mi:

– Vaig nèixer un 23 de març en un petit país enmig dels Pirineus
– Visc a Tremp amb el Jordi i les nostres filles, la Jana i l’Aleth
– Tendeixo al desordre i al caos
– Però m’encanta veure les coses ordenades i boniques
– M’agrada estar sola
– Però també m’agrada la bona companyia
– El que no m’agrada gens són les multituds
– M’ho passo bé ballant
– I m’ho passo bé llegint
– Sóc una mica llunada i passo d’un extrem a un altre amb facilitat
– I malgrat tot, crec que sóc una persona coherent.

11 preguntes/respostes:

Com et definiries?
… buf! Definir-me en una frase requereix molt d’esforç…
Potser no cal que el faci: les 11 coses que acabo d’enumerar sobre mi ja són una definició de mi mateixa.

Quin és el teu plat preferit?
El bròquil amb cigrons

Prefereixes cuinar o que et cuinin?
M’agrada cuinar i si ho fan bé m’encanta que em cuinin.

Quines són les teves postres preferides?
Qualsevol tastet petit i dolç

Si t’haguessis de quedar amb un ingredient, quin seria?
La ceba: va amb tot, és bona crua i també cuita.

Quin és el millor viatge que has fet?
La costa de Portugal

Quin és el millor restaurant en el que has menjat?
Via Veneto (ja fa anys, convidada i ben assessorada)

Carn o peix?
Carn i peix

Formatge preferit?
Tots, però a la meva nevera sempre hi ha algun brie o camembert, Urgelia i mozzarella fresca.

Xocolata negra o amb llet?
Negra, negríssima. Si pot ser 99% que no sigui 80%

Quin és el pitjor plat que has provat mai?
Cervellets arrebossats (no només em va semblar terrible, és que a més m’ho vaig posar a la boca sense saber què era. Una experiència per oblidar)

I per últim, els 11 blocs que escullo:

http://liliterrania.blogspot.com.es/

http://choc-chef.blogspot.com.es/

http://lafotografaaprenent.blogspot.com.es/

http://allijulivert.blogspot.com.es/

http://curulina.blogspot.com.es/

http://mericupcakes.blogspot.com.es/

http://unestapes.blogspot.com.es/

http://www.lasrecetasdeellayelabanico.com/

http://elsplaersdemavida.blogspot.com.es/

http://abellbulto.blogspot.com.es/

http://comgatigosdisfrutaalacuina.blogspot.com.es/

A tots aquells a qui he decidit premiar, us dic que això no és cap obligació ni compromís. Això no és més que una cadena de premis, la intenció és donar a conéixer el teu bloc però de cap de les maneres vull que això us prengui massa temps. Si no va amb vosaltres, simplement passeu, ningú s’ho prendrà malament!


Receptes similars: General

Reobertura o com reprendre un boc abandonat

Publicat dia 24 gener 2014

He decidit que ja no pot passar mes temps. Malgrat la manca d’inspiració, de temps i de condicions tècniques òptimes, em vull tornar a dedicar tant com pugui a aquest petit project. Torno a obrir la paradeta, aquest cop fora…

Llegeix-ne més

1r ANIVERSARI I LLIBRETS PER CELEBRAR-HO

Publicat dia 4 gener 2013

Avui fa 1 any que vaig començar aquest diari de receptes, ho havia de celebrar però fer-ho amb un pastís en plena època de “comilona” no em venia massa de gust, així que ho celebro amb un plat principal que…

Llegeix-ne més

Comenta