Aquest any res de vida nova, segueixo amb la que portava al 2011 que, a part de que m’agrada prou, m’han quedat moltes coses per fer (neteja d’armaris, de joguines – que insensats que sĂłn els pare noels, tronques i tions… i espera’t que ja arriben els Reis: semblen mĂ©s feliços ells regalant que natres desempaquetant…) i moltes coses per aprendre.
Dels bons propòstits que em vaig plantejar per al 2011 me’n queda mĂ©s d’un per complir. Com que el mĂ©s prudent serĂ fer-me propostes realistes, per aquest 2012 no em proposo res mĂ©s que tot allò que em queda pendent.
Si m’hi aboco amb perseverança i la dolçor i l’energia que tenen els plĂ tans pot ser mĂ©s senzill!
Feliç 2012!
MINI TATINS DE PLĂ€TAN
Per a 4 tartaletes he fet servir:
2 plĂ tans
sucre integral de canya de comerç just
1 llimona
4 esgarrapades de mantega
4 “obleas” (hòsties en catalĂ ) de les que es fan servir per a les crestes, de La Cocinera, per exemple.
En quatre motlles individuals hi poso una capa de sucre (una mica menys d’un dit), una mica de mantega i un rajolĂ de llimona. Tallo els plĂ tans a rodanxes i els reparteixo al damunt del sucre, unes gotes mĂ©s de llimona i ho poso al forn, ja calent a 180Âş, uns 10 min.
Passat aquest temps trec els motlles i hi poso, damunt de cadascún, una porció de massa, ho ajusto amb els dits perquè quedi a tocar del plà tan (ai, crema! compte!). Tornem cap al forn, 15 minuts més i ja està llest.
Mmmh! Dues mossegades delicioses que no han costat gens de fer!