(D’aquesta recepta en surten 4 racions generoses o 12 gots d’aperitiu)
2 pastanagues pastanagues grosses
4 o 5 xampinyons grossos
2 porros grossos (la part més blanca)
1 gra d’all
3 cullerades d’oli
1 cullerada de mantega
1 paquet de salmó fumat de 100 gr
1/2 litre de fumet lleuger
200 gr de crema de llet
sal i pebre
Tallo a quadradets petits el porro, la pastanaga i els xampinyons i ho sofregeixo en una cassola amb l’oli i la mantega. Tot just quan comença a agafar color hi afegeixo el fumet i ho trituro amb un robot de cuina. Ara ho torno a la cassola i ho deixo coure a foc suau aproximadament 20 minuts. Uns minuts abans que acabi la cocció hi incorporo la crema de llet i el salmó tallat en tires ben finetes.
Llest!
Nota: A mi m’agrada trobar-hi el salmó, però també es pot triturar tot junt abans de servir
BON PROFIT!