ENTRANTS I APERITIUS
- Coca de carxofes i ceba amb Tou de Til·lers
- Croquetes de pastanaga i Roquefort
- Tartaletes vegetals
- Múrgoles farcides
- Diveramanida tèbia
- Muffins de pèsols amb nata de Roquefort
- Esqueixada amb 3 vermells
- Aperitiu pallarès
PRIMERS
SEGONS
POSTRES I PASTISSOS
- Mini tatins de plàtan
- Tartaleta de xocolata amb crema de taronja i festucs
- Galetes infernals
- Delícies de festucs amb perfum oriental
- 3 xocolates
- Trufes de pastanaga i coco
- Magdalenes de civada i orellanes d’albercoc
- Pastís de taronja i xocolata
- Pastís de poma
- Tartaletes de fruita i roses
- Pastís lleig de xocolata
- Tiramisú de dulce de leche
- Pastís de poma i mató amb crumble de civada
- Flam aromàtic de taronja i vainilla
- Muffins amb mermelada de cireres
- Figues amb formatge blanc
- Panellets de carbassa
- Macedònia de tardor
- Pa de pessic de carbassa
- Galetes de Nadal
- Crêpes caramel beurre salé
PANS I MASSES
- Pa d’espelta amb nous, gerds i canyella
- Baggels I
- Blinis
- Ensaïmada de xocolata
- Pa de llenties
- Pa de llet
- Tortell de Reis de xocolata i taronja
ENTREPANS
BEGUDES, CÒCTELS I INFUSIONS