La figuera

Em dic Laia.Sóc andorrana de naixement, trempolina d’adopció i catalana de tot cor. M’agrada cuinar i m’agrada menjar. També m’agraden moltes altres coses.

No he estudiat cuina, tot i que m’hagués agradat, ni m’hi dedico professionalment, encara que m’agradaria. Les poques coses que sé dels fogons les he après de la meva mare i de les meves padrines, de les estones que he passat amb elles a la cuina. He après mirant, escoltant i tastant. Continuo el procés d’aprenentatge, que mai s’acaba, ara aprenc de llibres i revistes, de blogs de professionals, estudiants i amateurs. També, i sobretot, aprenc d’equivocar-me.

Vaig començar aquest bloc amb la intenció de compartir les meves receptes, alhora que confeccionar un receptari personal i digital, això em proporcionaria l’ordre que sóc incapaç de posar als meus llibres de cuina, receptes anotades en papers d’oficina o retalls de revistes. A mesura que han anat passant dies, m’he anat motivant i procuro aplicar-me més a l’hora de fer les fotografies i la presentació; també provo coses noves als fogons, investigo en blocs amics i poso a prova la meva creativitat. En certa manera, aquest espai humil, s’ha ant convertint en un petit repte personal.

Espero que us agradi el que hi trobareu.

Gràcies per la visita!