Quan vaig veure que la consigna per a la recepta del 15 del maig eren els entrepans, vaig saber de seguida quina seria la meva aportació.
Quan vivia a Barcelona anava tot sovint a esmorzar, dinar o picar alguna cosa al bar Kasparo, en una plaça porticada entre els carrers Tallers i Ramelleres. Hi feien, i suposo que encara hi fan, coses boníssimes, però el que més m’agradava era aquest entrepà que presento avui i que em preparo de tant en tant tot rememorant els meus anys d’estudiant…
ENTREPÀ DE BRIE, ALVOCAT I TOMÀQUETS ASSECTAS AL SOL
1/2 baguette
1/4 alvocat
3 talls de formatge brie
3 o 4 tires de tomàquets secs i confitats
1 tomàquet de sucar
oli de la conserva dels tomàquets secs
És un entrpà tan senzill de muntar com qualsevol altre: obro el pa i el suco hi poso un rajolñi petit d’oli i el reparteixo per tota la llesca amb els dits, hi apilo els ingredients, primer l’alvocat tallat a llesques de mig dit, al damunt les tires de tomàquet i al damunt de tot el formatge. Tapo i ja està a punt, una poma al darrera i àpat complert!