Quan vaig veure que la consigna per a la recepta del 15 del maig eren els entrepans, vaig saber de seguida quina seria la meva aportació.
Quan vivia a Barcelona anava tot sovint a esmorzar, dinar o picar alguna cosa al bar Kasparo, en una plaça porticada entre els carrers Tallers i Ramelleres. Hi feien, i suposo que encara hi fan, coses boníssimes, però el que més m’agradava era aquest entrepà que presento avui i que em preparo de tant en tant tot rememorant els meus anys d’estudiant…
ENTREPÀ DE BRIE, ALVOCAT I TOMÀQUETS ASSECTAS AL SOL
1/2 baguette
1/4 alvocat
3 talls de formatge brie
3 o 4 tires de tomàquets secs i confitats
1 tomàquet de sucar
oli de la conserva dels tomàquets secs
És un entrpà tan senzill de muntar com qualsevol altre: obro el pa i el suco hi poso un rajolñi petit d’oli i el reparteixo per tota la llesca amb els dits, hi apilo els ingredients, primer l’alvocat tallat a llesques de mig dit, al damunt les tires de tomàquet i al damunt de tot el formatge. Tapo i ja està a punt, una poma al darrera i àpat complert!
Guau, quina passada d’entrepà. No cal que digui que em sembla deliciós, oi? Uf, se’m fa la boca aigua!Moltíssimes gràcies per participar a la recepta del 15!!Petonets!Marina Xocolata Desfeta
Gràcies, Marina, qué bé que t’agradi! La veritat és que han sortit molts bons entrepans d’aquest repte de maig… per probar tots els que m’han agradat m’hauré d’organitzar una agenda…Salut i petons!Laia
Jo també hi anava a aquest bar quan vivia al raval!!!! l’entrepà és deliciós!petonets
oh! quins esmorzars! i feien unes fulles de parra farcides que també estaven delicioses! ;-)Una abraçada!
brie, alvocat i tomaquets secs!!!! aixo es la meva perdició!! ja se que menjaré el divendres per sopar!! 😀 petons
bona combinació, oi? me l’he menjat més a gust… ja em diràs què, divendres!Petons!!
Nena!! Aquest entrepà em sembla que l’he vist a la carta del bar que dius, jo també hi he estat i tenen unes combinacions boníssimes! jejeje M’encanta reina!Moltes gràcies per participar (perdona per arribar tard a conmentar, anem de cul)!!!PetonsSandra
Gràcies Sandra!Un lloc genial aquest bar i les cosetes que hi fan! Gràcies pel comentari, no pateixis gens per la tardança, ja m’imagino que les receptes del 15 us donen feina!!Una abraçada!
LAIA, moltes gràcies per la teva visita al meu blog. No coneixia el teu però ja veig que no té molt de temps. El nom que li has posat m’encanta, és molt mediterrani. L’entrepà me’l menjava ja tot sencer. Em faig seguidora i espere que seguim visitant-nos. Petons des de València.El pose la següent info per si t’interesaSi quieres quitar las palabras de verificación de comentarios entra en este blog que lo explican muy bien, que ahora son dos y es un rollo para comentar.http://recetasconencanto.blogspot.com/2012/02/como-quitar-la-verificacion-de-la.html
Hola Marisa!Gràcies per fer-te seguidora i pel comentari! M’agrada que t’agradi el nom del meu blog, de fet figuera és el meu cognom, a part de que em semblen uns arbres meravellosos sobretot per l’olor que desprenen…T’he descobert gràcies al concurs de vapor de la Laura, m’ha encantat la teva recepta i com que tinc la thermo i tb en sóc fan crec que al teu web trobaré força coses per fer a la cuina!Salut!Ens veiem per aquest món virtual!
Sempre veig aquestos tomaquets al súper, mai els he tastat i sempre pensava, on podria ficar-los? Aquesta pareix molt bona idea, fa una pinta increible. Bona idea!!www.cocinanos.blogspot.com