Hans C. Andresen va escriure aquest conte potser amb la intenció de posar en evidència la distància enorme que hi havia entre la monarquia i el poble i la incapacitat dels poderosos de posar-se al lloc dels desfavorits.
LA PRINCESA I EL PÈSOL
Receptes similars: aperitius
APERITIU PALLARÈS, L’ÚLTIMA RECEPTA DEL 15
Aquest mes acaba l’any i també el Recepta del 15, una idea genial que va sorgir de Els fogons de la Bordeta i de Xocolata desfeta i que ha servit per recopilar una bona pila de receptes de blocaires d’arreu….
Llegeix-ne mésQUADERNET D’ESTIU
Les tardes d’estiu se’m fan eternes. No ho dic com quelcom negatiu, m’agrada el concepte d’eternitat, de fet crec que defineix molt bé l’època de les vacances, els dies llargs de l’estiu, les coses que es fan amb més parsimònia,…
Llegeix-ne mésReceptes similars: berenars
JO DE GRAN SERÉ PRINCESA… DE MOMENT PREFEREIXO EMPASTIFAR-ME! {Cuinar amb nenes}
No aconsegueixo recordar què pensava i en què pensava quan tenia 4 anys. Segurament també devia voler ser princesa quan fos gran i també pot ser que, per manca de models reials al meu entorn, procedís més aviat com una…
Llegeix-ne mésEL PODER DE L’ENERGIA FEMENINA I UN DOLÇ PER A DESPERTAR-LA
La gent viu crispada, enervada, enfadada amb el seu entorn i fins i tot amb sí mateixos. Entenc que vivim un moment difícil en què moltes persones estan passant autèntics calvaris, ben a prop meu hi ha gent que no…
Llegeix-ne mésReceptes similars: formatge
UNA EXPERIÈNCIA GENIAL A “LO PALLER DEL COC” {1a part}
Fa dies que tinc ganes d’escriure sobre un taller de cuina que vaig fer a principis de mes, però m’ha costat trobar el moment. Per fi l’he trobat. “M’he llevat dematí per pujar amb unes companyes a Surp. Surp, sí,…
Llegeix-ne mésAMANIDA COLORIDA
Ingredients (totes les quantitats a ull i segons el gust de qui s’ho hagi de menjar): Fulles de rucula Fulles de canonges formatge gorgonzola gerds frescos si és temporada o dessecats si no ho és nous pinyons sal, oli…
Llegeix-ne mésReceptes similars: llegums
AMANIDA DUO DE MONGETES
Ingredients (4 persones): 250 gr de mongetes azuki seques (remullades des de la nit anterior amb un bocí d’alga kombú) 250 gr de mongeta tendra 1 tomàquet d’amanir ceba tendra formatge fresc blat de moro (una llauna petita) Per a…
Llegeix-ne mésPRUDÈNCIA I BONS ALIMENTS
De vegades el subconscient ens juga males passades, avui m’explicava la meva padrina que quan era petita, al seu poble hi havia un capellà que no destacava, precisament, per la seva humanitat ni bones maneres. Renyava tot aquell que gosava…
Llegeix-ne mésReceptes similars: masses i pastes
Reobertura o com reprendre un boc abandonat
He decidit que ja no pot passar mes temps. Malgrat la manca d’inspiració, de temps i de condicions tècniques òptimes, em vull tornar a dedicar tant com pugui a aquest petit project. Torno a obrir la paradeta, aquest cop fora…
Llegeix-ne mésCOL·LABORACIÓ AMB ELS PETITS VIATGERS – LA CANDELERA
Gràcies a la Montse ( Els petits viatgers) he sabut que a La France, per la Candelera, és tradició fer i menjar crêpes. Jo no en faig massa sovint però m’agrada molt menjar-ne especialment les que us proposaré tot seguit, un…
Llegeix-ne més