TORNEM A LA NORMALITAT

Publicat dia 8 gener 2012 espècies. pollastre

Podem donar per finalitzada l’època nadalenca i el que és més important: s’acaben les vacances i torna la rutina. Sí, la rutina, aquella paraula que sona tan malament a segons qui. M’agrada la rutina, m’agrada saber què m’espera. Ha arribat el final de les fartanades, del excessos (excessos de sucre, de regals, de colesterol o de despeses; és igual, hi hagi crisi o no, per Nadal tots ens acabem excedint).

Celebro aquest pas de les festes a la rutina amb un pollastre d’allò més ordinari.

Adéu Nadal, benvinguda normalitat!

POLLASTRE “KENTUKYTZAT”, NOT FRIED, A LA MEVA MANERA

Avui he fet servir:
10 caps de cuixa de pollastre de corral (he pensat que en sobraria molt, però no n’ha quedat molla)
1 gra d’all super trinxat
1 cullerada (de postres) de curry
1 culleradeta d’orenga seca
1 cullerada (de postres) de mel
1 punta de pebre vermell picant
1 raig d’oli d’oliva
2 cullerades de salsa de soja
pebre negre mòlt
sal
molt sèsam torrat

Trec tota la pell de les peces de pollastre i les vaig deixant en un bol gran, les salo i empebro. Afegeixo la resta d’ingredients, a excepció del sèsam, al bol i ho remeno bé, amb les mans és la millor manera.
Arrebosso cada sobrecuixa amb el sèsam i les vaig ordenant en una safata per al forn que les espera calent, a 200º.
Enforno: amb mitja horeta estan a punt. (Val la pena comprobar que queden ben torrades, segons el forn caldrà més temps i/o temperatura)

Tot sobre el sèsam

Receptes similars: pollastre

CUINA A BON RITME

Publicat dia 12 febrer 2012

Ahir el Jordi es va animar i ens va preparar el sopar, que, hi vam estar totes d’acord, era deliciós! Un plat molt fàcil de fer, molt gustós i que servit amb una mica d’ensiam amanit és un sopar ben…

Llegeix-ne més

Comenta