Barrejo tots els ingredients a la Thermomix uns segons i tot seguit programo 2 minuts a velocitat Espiga. Trec la massa de la màquina, que ha quedat fina però consistent, i la deixo doblar el volum en un bol gran untat amb oli d’oliva.
OMPLIR EL PAP
Receptes similars: bagels
BAGELS… D’APROFITAMENT
BAGELS FÓRMULA-EXPERIMENTAL-PER-DIR-HO-D’ALGUNA-MANERA70 gr de farina integral d’espelta120 gr de farina integral de sègol250 gr de farina de blanca de blat1 sobre de llevat de forner (he fet servir Maizena levadura)240 ml d’aigua20 ml d’oli d’oliva1 cullerada de melassa d’arròssalllavors de…
Llegeix-ne mésReceptes similars: esmorzars
JO DE GRAN SERÉ PRINCESA… DE MOMENT PREFEREIXO EMPASTIFAR-ME! {Cuinar amb nenes}
No aconsegueixo recordar què pensava i en què pensava quan tenia 4 anys. Segurament també devia voler ser princesa quan fos gran i també pot ser que, per manca de models reials al meu entorn, procedís més aviat com una…
Llegeix-ne mésCOL·LABORACIÓ AMB ELS PETITS VIATGERS – LA CANDELERA
Gràcies a la Montse ( Els petits viatgers) he sabut que a La France, per la Candelera, és tradició fer i menjar crêpes. Jo no en faig massa sovint però m’agrada molt menjar-ne especialment les que us proposaré tot seguit, un…
Llegeix-ne mésReceptes similars: pa
FER PA REQUEREIX TEMPS, O NO.
Una altra recepta de pa… m’agrada fer pa, però aquesta vegada l’he fet sense massa dedicació. Em falta temps, però no vull renunciar a fer-me el pa, així que aquesta setmana he tirat de Thermomix que, la veritat, trobo que…
Llegeix-ne mésPRUDÈNCIA I BONS ALIMENTS
De vegades el subconscient ens juga males passades, avui m’explicava la meva padrina que quan era petita, al seu poble hi havia un capellà que no destacava, precisament, per la seva humanitat ni bones maneres. Renyava tot aquell que gosava…
Llegeix-ne més