Deu ser aquest bo que fa, jo ja sento que la sang em circula a gran velocitat i tinc moltes ganes de fer coses. Un munt de coses. En vull fer tantes que tot deurà quedar en pura voluntat… això em passa quan oloro l’arribada de la primavera: començo a fer plans i plans i quan els tinc fets i endreçats passa el meu aniversari, entrem a la primavera de veritat, m’agafa una mena d’astènia i… tot queda en res.
Aquest any procuraré trencar la regla. De moment començo fent cosetes com gaudir del bon temps a prop del mar. Vaig a preparar una minimaleta (sÃ, mini, encara que al costat de la maleta hi haurà un paquet de bolquers, el carro, la bici, una bossa de joguines, els cubells, les pales, PROU! Farem un esforç per endur-nos el més mÃnim, sà senyor!)
Espero que no s’esguerri el mapa meteorològic i tot continui igual fins dilluns (per cert, a partir de dilluns, senyors i senyores del temps, aniria bé que plogués que està tot molt sec!).
De camà de la costa m’enduc uns bombonets plens de betacarotè (que protegeix del sol) fet per la Jana amb molta il·lusió!
TRUFES DE PASTANAGA I COCO
(M’ha passat aquest recepta una persona a qui aprecio moltÃssim i qui, casualment, avui necessita molts à nims – Des d’aquà una forta, forta abraçada per ella ;-))
Ingredients
350 gr de pastanagues netes, pelades, cuites i ben escorregudes.
150 gr de sucre de canya de comerç just
350 gr de coco ratllat
cacao en pols
Trituro les pastanagues a Thermomix fins que queda una massa fina i ho passo a un bol. Amb la Jana hi afegim el sucre i el coco ratllat (de coco n’he separat una part per després). Ella s’ho passa bomba barrejant i amassant els ingredients amb les mans (súper netes).
Quan ja està ben lligat en vaig fent trossets no gaire drans perquè la Jana en formi boles (queden curioses perquè encara no té prou destresa, però es curiós veure com de la primera a l’última ha perfeccionat la tècnica!)
Un cop tenim fetes totes les trufes les arrebossem, la meitat amb el coco ratllat que abans he reservat i l’altra meitat amb cacao en pols.
Les posem a la nevera perquè quedin més consistents.