CREMA DE SALMÓ FUMAT

Publicat dia 13 gener 2012 aperitius. cremes i sopes. peix

(D’aquesta recepta en surten 4 racions generoses o 12 gots d’aperitiu)

2 pastanagues pastanagues grosses
4 o 5 xampinyons grossos
2 porros grossos (la part més blanca)
1 gra d’all
3 cullerades d’oli
1 cullerada de mantega
1 paquet de salmó fumat de 100 gr
1/2 litre de fumet lleuger
200 gr de crema de llet
sal i pebre

Tallo a quadradets petits el porro, la pastanaga i els xampinyons i ho sofregeixo en una cassola amb l’oli i la mantega. Tot just quan comença a agafar color hi afegeixo el fumet i ho trituro amb un robot de cuina. Ara ho torno a la cassola i ho deixo coure a foc suau aproximadament 20 minuts. Uns minuts abans que acabi la cocció hi incorporo la crema de llet i el salmó tallat en tires ben finetes.
Llest!

Nota: A mi m’agrada trobar-hi el salmó, però també es pot triturar tot junt abans de servir

BON PROFIT!

Receptes similars: aperitius

APERITIU PALLARÈS, L’ÚLTIMA RECEPTA DEL 15

Publicat dia 17 desembre 2012

Aquest mes acaba l’any i també el Recepta del 15, una idea genial que va sorgir de Els fogons de la Bordeta i de Xocolata desfeta i que ha servit per recopilar una bona pila de receptes de blocaires d’arreu….

Llegeix-ne més

QUADERNET D’ESTIU

Publicat dia 2 juliol 2012

Les tardes d’estiu se’m fan eternes. No ho dic com quelcom negatiu, m’agrada el concepte d’eternitat, de fet crec que defineix molt bé l’època de les vacances, els dies llargs de l’estiu, les coses que es fan amb més parsimònia,…

Llegeix-ne més

Receptes similars: cremes i sopes

#JONOLLENÇO O MINESTRONE A LA CATALANA

Publicat dia 7 febrer 2013

Fa molt de temps que la meva padrina no em fa el dinar, no perquè no vulgui però no vivim a prop l’una de l’altra i quan compartim taula és en un restaurant. Enyoro la seva cuina i molts plats…

Llegeix-ne més

DE COLOR CARBASSA

Publicat dia 8 febrer 2012

És dur fer-se gran. No parlo d’envellir, parlo de crèixer. Els adults ens mirem els nens i nenes i pensem (de vegades fins i tot comentem) que qué bé que viuen, sense preocupacions ni problemes. Per sort, els xics no…

Llegeix-ne més

Receptes similars: peix

MERCATS

Publicat dia 29 abril 2012

El que més m’agrada veure quan viatjo són els mercats, suposo que com a molta gent. La manera com s’organiitzen les parades, com s’hi ordenen els aliments, què predomina i què no s’hi troba,…Escoltar els paradistes que anuncien a crits…

Llegeix-ne més

Comenta